torsdag den 31. december 2009

Fest og farver i Rio


Saa er det blevet d. 31 dcember og i Rio er man igang med forberedelserne til aarets brag af en fest. Man forventer at der vil vaere omkring 1 million mennesker fordelt paa Copacabana, Ipanema og Leblon strandene for at foelge det spektakulaere fyrvaerkeri show. Der er aldrig blevet brugt saa mange penge paa fyrvaerkeri som i aar.

Man skal huske paa at brasilianerne i aar har rigtig meget at fejre. En oeget eksport, bedre samarbejdsaftaler med Kina, Rusland og Indien, en betalt gaeld til USA, VM2014, OL i 2016 og jeg kunne blive ved. Saa i en tid hvor hele verden er i stor krise maa man sige at Brasilien er kommet godt ind og nok ogsaa kommer godt ud af den.

Saa der ryger en del cocktails ned i aften og mon ikke vi kommer til at feste natten lang til en dejlig rytme af samba og bossa nova. Jeg glaeder mig helt vildt!

Hvis I kunne taenke Jer at blande en lille açaí cocktail saa har jeg her et forslag:


TIL 1 PERSON:


1 lime

3 passionsfrugter

1/2 glas hyldeblomst juice

1 spsk. Bramisto açaí pulver

1/2 dl. vodka

4 isterninger


1 Cocktail paraply og si


Pres limefrugten, kom det i en blender sammen med passionsfrugternes frugtkoed. Kom derefter ogsaa juice, vodka, açaí pulver og 2 af isterningerne i og BLEND! Kom en si over et glas og haeld blandingen i glasset. Put 2 isterninger i og en lille paraply og VUPTI! Bramisto Nytaars Superfruit Cocktail! Skaal og godt nytaar!


MVH


Rafael

Ingen kommentarer:

Send en kommentar